Profiel   |    Diensten   |    Branches   |    Marten Groen   |    Bronnen   |    Nieuws   |    Contact


Diensten

Ad hoc research - Het zal u binnen uw organisatie misschien wel bekend voorkomen. Een klant vraagt u om een strategie voor zijn of haar bedrijf te bepalen, maar voor een dergelijk advies bent u ook aangewezen op informatie over de markt van de klant, de concurrentie, de consument, technologische ontwikkelingen, wetgeving, etc. Dit soort kennis is vaak niet voorhanden. Ik help u bij het beantwoorden van dergelijke informatievragen, zodat u voor uw advies gebruik kunt maken van gefundeerd research.

Strippenkaart / abonnement - Voor bedrijven die vaak wat kleinere researchvragen hebben, is het interessant om een abonnement te nemen bij Marten Groen Research Professional. Voor een vooraf vastgesteld bedrag kunt u gedurende een jaar per uur of per half uur gebruik te maken van mijn service.

Monitoring - Wat doen uw concurrenten, wat doet de markt, hoe gedragen concurrenten zich? Vragen waar u soms op elk moment over ge´nformeerd wil worden. Via monitoring hou ik op continue basis deze ontwikkelingen voor uw bedrijf in de gaten.

Interim researcher - Als Interim researcher kunt u mij inschakelen op het moment dat uw researchvragen een piek hebben of binnen uw organisatie een researcher of informatie specialist tijdelijk moet worden vervangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwangerschap, ziekte of vakantie.

Adviezen rond research en kennismanagement - Als u binnen uw bedrijf ziet dat een afdeling of een functie rond research of kennismanagement een toegevoegde waarde biedt, dan ben ik er ook voor adviezen rond het opzetten en beheren van deze afdeling en/of functionaliteit.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact op.